Kardos Zsófia ( Gyógyítók )

Jelenlegi helyezés: 14

Összesen: 6733 pont

Kardos Zsófia

Értékelje a Gyógyítót: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 762 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 5971 pont (599 db szavazat)

Gyógyultak / betegek:

 0 pont (0 fő)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 6733 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+betegek+videó pontok)

Gyógyultak / betegség

Magamról

Módszereink nem az orvosi kezelések helyett, hanem azok mellett történnek. Az orvosi kezelések mellet alkalmaztuk a reflexológiai, meditációs (vizualizációs) és energiákat frissítõ módszereket. 

 

Módszereink lényege:

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívjuk a betegek figyelmét arra, hogy az egészség megõrzése, visszaállítása saját felelõsségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erõ rejlik, ami alapvetõen a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, gondolkodásán, kapcsolatain vagy akár eszmevilágán. A fentiekhez készséggel adunk iránymutatást és segítséget, reflexológia és masszázs módszereinkkel.

 

Kardos Zsófiának hívnak.
Kovács-Magyar András tanítványa és kollégája vagyok.
Végtelenül hálás vagyok, amiért a Sors egészen fiatal koromban elvezetett Kovács-Magyar Andráshoz - bár vallom, hogy véletlenek nincsenek. Mindig gyönyörködöm abban a csodában, ahogy az Élet rendezi a szálakat és alakítja az emberek sorsát.


Számtalanszor tapasztaltam csodával határos gyógyulásokat Kovács-Magyar András módszere által és meg kell, hogy mondjam az a rend-szer, amit szellemi sugallatra létrehozott, mindig segíthet nekünk, akár a legmélyebb gödörből is újra kievickélni a fényre..


Végsősoron nem a Szeretethez vezető utat kell keresnünk, hisz az egy mindig jelenvaló örökkévalóság mindannyiunk számára- sokkal inkább feladatunk tudatosítani azokat az akadályokat, amik elválasztanak minket tőle. A Matrix Drops Protokoll rendszere is pont ezen akadályokat tárja elénk, felismerteti velünk, ami a teljesség, az egész-ségünk útjába került tudatosan vagy tudattalanul. Ismerjük fel ezeket a folyamatokat különböző világainkban: energetikai, szellemi, érzelmi, gondolati, kapcsolati szinten, a régi fel nem dolgozott emlékeink mintáit, belénk nevelt önsorsrontó hiedelmeinket, amelyek esetenként olyan mélyen berögződtek már a lelkünkbe...


Végsősoron gyógyítás nem létezik,csak maga a gyógyulás. Ehhez minden segítséget és eszközt meg tudunk adni azzal a végtelen szelíd erővel és szeretettel, ami a módszereinket áthatja.


Ezen az úton az emléksúlylevétel, nyirokmasszázs, talpmasszázs, mélyizommasszázs, ill. Matrix Drops Computeres mérés módszereit segítségül hívva várom szeretettel a hozzám fordulókat, magyar és olasz nyelven.